dimecres, 16 de desembre del 2009

Repàs per l'examen de TIC

Avui, des de el començament de la classe estem fent un repàs sobre algunes qüestions important que podrien sortir a l'examen.
El Jorge ha crear un fòrum al blink en el qual ell va fent preguntes i nosaltres les podem contestar escrivint el que creiem que és la solució i ell després ens afegeix informació, ens diu si és correcte o no. També podem afegir informació a les respostes dels nostres companys.
Penso que la idea que ha tenint el Jorge de crear un forum ha sigut molt bona. En el forum tots podem ajudar-nos entre nosaltres, i així resoldre dubtes que ens poden sorgir.
En hem passat tota la classe fent-nos preguntes sobre l'examen, sobre informació important de la matèria.
Aquesta classe en ha servit per resoldre alguns del dubtes que tenia, ja que les preguntes que han anant fent els meus companys jo també les tenia.

Aquí us deixo enllaçat el bloc de l'assignatura de Gestió de la informació i TIC, ami m'està servint per preparà l'examen d'aquesta matèria, en aquest bloc podreu trobar totes les activitats que hem fet a classe i moltisima informació sobre programes i la utilització d'aquests.

Espero que us serveixi d'ajuda igual que m'està servint a mi .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada