diumenge, 27 de desembre del 2009

Opinió sobre els debats

Volia comentar la meva opinió sobre els debats que em fet durant tot el transcurs d'aquest primer quadrimestre d'una manera individual i he decidit fer-ho a través del meu blog

Debats

La majoria dels debats s'han ajustat al seu tema, els arguments han estat ben diferenciats i estructurats per tal de que els oients entenguem perquè defensaven el seu punt de vista. Els contraarguments dels debats han estat força contundents, però algun cop s'han repetit algunes de les idees i arguments durant el transcurs del debat. Molts dels grups han fet servir cites, exemples per defensar els seus arguments.

En tots els debats s'ha utilitzat un registre adequat, i molts d'ells exposaven les seves idees de manera clara i concisa. El que ha fallat en gairebé tots els debats a sigut el llenguatge corporal, la majoria ens vam limitar a estar de peu darrere la taula, sense moure'ns, ni gesticular amb els braços. La pronuncia va ser correcte però es molt evident la pronuncia dels que com jo son castellano-parlants, la velocitat sovint ha sigut correcte però en alguns casos per culpa dels nervis la velocitat anava augmentant, i amb això les pauses anaven disminuint. Tots els membres de tots els debats hem fet ús d'una bona correcció lingüística.

La planificació del debat ha estat molt bona, en tots es veia un punt d'originalitat a l'hora de presentar els seus arguments. Els nervis com és normal han estat present en tots els debats ja que era la primera vegada que parlàvem davant de tots els nostres companys de classe, tot i així crec que no eren massa evidents, crec que els vam saber controlar tenint en compte que era la primera vegada. Respecte els torns de paraula crec que tots els debats els van respectar d'una manera correcte.

L'única pega que tinc amb els debats és que els volíem fer tant i tant bé, que van estar massa preparats, l'improvissació no va sorgir. Per a la pròxima vegada crec que no els haurem de preparà tant, perquè així els nostres debats semblaran més naturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada