diumenge, 27 de desembre del 2009

Opinió de les exposicions de territori

Al igual que he fet amb els debats i les recitacions, també vull comentar la meva opinió sobre les exposicions de territori que son avaluades des de Comunicació oral escrita i digital i Gestió de la informació i TIC.

Exposicions

L'objectiu de les exposicions ha sigut clar, algunes de les introduccions eren molt interessants i atraients, però algunes eres massa neutres i ja perdies l'interès des de el començament de l'exposició. Les idees en totes estaven ordenades d'una manera clara. La conclusió resumia molt bé tot el contingut de les exposicions, moltes d'elles remarcaven la idea central.

En relació amb el temps com només teníem uns 6 minuts, algunes de les exposicions van quedar tallades perquè no van saber controlar el temps que transcorria mentre parlaven. El llenguatge corporal va ser escàs, molts de nosaltres no sabíem que fer amb les mans, no sabíem com col·locar el cos, i alguns no miraven al públic. L' entonació en molts del casos era encertada, el volum adequat, en alguns casos per culpa dels nervis la velocitat anava augmentant d'una manera exagerada. L'actitud crec que va ser adequada en la majoria de les exposicions i la correcció lingüística eren adequades.

Les noves tecnologies crec que van ser ben escollides, il·lustraven les explicacions, explicaven o resumien les nostres idees i aquestes es mostraven d'una manera esquemàtica. Crec que vam fer un ús correcte del recurs, el alguns power points la densitat d'informació era massa i en altres una mica escassa, les mides del text eres correctes per poder visualitzar-les bé.

L'exposició de territori que més em va agradar va ser la formada per Isaac Serrano i Sergi Domènech. Va ser una exposició que des de el primer moment ens va fer estar atents, ens va fer estar interessat per tot el que deien. Crec que això era fonamental, fer que tot els oients ens interessem des de el segon 1 per la seva exposició. I en relació al recurs tecnològics crec que va ser perfecte, tots dos interactuaven amb el vídeo que van crear.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada