diumenge, 27 de desembre del 2009

Opinió recitacions.

Les recitacions, han sigut una de les activitats que més m'han agradat durant aquest quadrimestre.
Al igual que els debats volia expressar la meva opinió sobre les recitacions i he decidit fer-ho a través del meu blog.

Recitacions

Les eleccions dels texts han sigut força bones i variades, hem pogut escoltar: contes, poemes, llegendes, històries... Sota el meu punt de vista crec que ho més difícil era recitar un poema ja que t'ho havies de memoritzar de dalt a baix, i en canvi un conte era més saber no perdre el fil de la narració, i fins i tot si era un conte no conegut es podia improvisar una mica si t'oblidaves d'alguna part.

L'expressió oral ha sigut correcte en totes les recitacions, el registre ha sigut adequat i la pronúncia com he dit abans comentant els debats, és molt evident els que som castellanoparlants ( ens hem esforçat al màxim per a que es notés ho mínim possible.)

La mirada gairebé a totes ha sigut bona, la mirada es dirigia a tots els oients, tot i que ens alguns casos la mirada es dirigia a un punt fixe.

La veu en algunes de les recitacions era com de por, de timidesa a parlar davant de tots els companys, però crec que és normal al ser la primera vegada que ens "enfrontàvem" a parlar davant de tots els nostres companys tots sols.

Personalment les recitacions que més em van agradar van ser les de l'Anna Diaz i la del Sergi Domenech perquè crec que van ser les que millor expressió oral van tenir, els que dirigien la mirada a tots les punts de la classe, els que el to de veu feia que ens motivem per escoltar, els que millor postura tenien perquè no estaven drets recitant, sinó que es movíem per la classe al ritme de la seva recitació, la gesticulació anava lligada a les seves explicacions i finalment perquè van ser els que millor van controlar els nervis.

1 comentari:

  1. Wow thats extremely wonderful I actually have detected a brand new app this app apk candy crush is nice and that i have started gazing it.Thanks for the assistance and suggesting the matter i'll travel with it.Keep publication and writing new article.

    ResponElimina