dijous, 10 de desembre del 2009

.ANUNCIS DE TELEVISIÓ-

Fa unes setmanes després del vídeo que us he comentat a l'entrada anterior l'Imma ens va posar un anunci. Ens havíem e fixar en uns elements molt concrets, la música, la intensitat de la llum, la velocitat de les imatges, el volum de la veu...
Després de veure el vídeo dos cops ens vam adonar que l'anunci ens venia roba per a nens, una roba resistent, que duraria molts anys i també ens venia material escolar.
Vam veure que l'anunci emfatitzava les malifetes dels nens fent que les imatges es veiessin a càmera lenta, així ho feien perquè ens adonem de que la roba aguantava caigudes per al terra del nens, aguantava que li llencin aigua sobre, aguantava empentes....
Al començament de l'anunci la llum era tenua, però segon a segon quan s'anava apropant l'hora d'anar-se la llum es feia més potent, més brillant.
Una cosa curiosa que vam observar és a l'inici de l'anunci només se sent de fons el soroll de les agulles del rellotge passant i passant, però es veu com el professor està parlant però no s'escolta el que diu, es dona més importància al pas del temps per sortir de classe.

Analitzar aquest anunci m'ha semblat força curiós ja que mai m'havia posat a pensar perquè de cada segon dels anuncis, des de les hores quan veig un anunci penso perquè faran algun canvi de llum, perquè la velocitat augmenta, perquè el volum disminueix o el perquè de la música.
Jo crec que ara sovint alguns anuncis els volen fer tant innovadors amb tanta tecnologia i efectes, que quan acaben no se que em volen vendre i només me'n recordo de la música de les imatges però no del seu producte. No se si a vosaltres també us passa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada