dissabte, 28 de novembre del 2009

COMPETÈNCIES ESPECIFiQUES DIGITALS DEL MESTRE

L'altre dia a classe de TIC vam estar parlant sobre les competències bàsiques que s'han de treballar durant l'etapa escolar. Ami em va tocar les competències del currículum el batxillerat.


Aquest fragment l'he tret del blog de Gestió i TIC de l'assignatura de Gestió de la informació i TIC, de l'apartat Competències especifiques digitals del mestre en relació a tecnologia i dintre d'aquest a l'apartat de recursos i de l'apartat de curriculum del batxillerat.

Competència en gestió i tractament de la informació

"Constitueix una competència important per obtenir coneixements útils o, en la seva pràctica inicialment guiada, arribar al punt de ser autònom en els processos d'aprenentatge al llarg de la vida."



Personalment crec que aquesta competència no la tenim gaire desenvolupada, però que poc a poc l'estem desenvolupant amb pràctiques, nous coneixement...
La competència en gestió i tractament de la informació és bastant important per la nostra vida i el nostre procés d'aprenentatge ja que una bona gestió pot fer canviar les coses d'una manera molt important. Cada dia va sorgint nova informació, informació complementaria a la que ja teníem, informació més diversa, per això saber gestionar bé l'informació ens pot fer triar les coses més útils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada