dissabte, 31 d’octubre del 2009

PRÀCTICA GESTIÓ I TIC


Aquesta es la pràctica que més m'ha agradat de totes les que hem fet a classe, la he trobada bastant útil i divertida. M'agradaria fer a classe més pràctiques d'aquest tipus.


Aquesta es una de les primeres pràctiques que hem fet a la classe de Gestió de la Informació i TIC utilitzant la nostra veu, una cançó i una foto.
Per començar vam haver d'escollir una foto d'Internet amb una mesura de 600x600, això va ser fàcil perquè al GOOGLE et dona la possibilitat de "busqueda avançada " i allà pots escollir l'imatge amb la mida exacte. Desprès vam fer servir el programa AUDACITY, es un programa en el qual es pot gravar la veu d'un mateix i es poden utilitzar molts efectes per millorar la veu. També el vam fer servir per modificar la cançó i tallar-la perquè acabi al mateix temps que la nostra veu. Per últim vam utilitzar el WINDOWS MOVIE MAKER, aquest programa serveix per crear vídeos amb seqüències d'imatges, veu, música... es bastant útil i no es gaire difícil d'utilitzar.


Us he fet uns enllaços a la paraula GOOGLE per a que pugeu entrar-hi directament a Internet, també us he posat enllaç a AUDACITY per a que us pugeu descargar el programa i per últim us he fet enllaç a WINDOWS MOVIE MAKER per a que us pugeu descargar el programa.

M'agradaria pujar al vídeo però no se'm carga, si aconsegueixo que es carregui ho intentaré pujar un altre cop.
Grácies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada